El director dels Serveis Territorials d'Economia i Finances, Jordi Jacas, serà l'encarregat de fer l'ofrena floral de la Generalitat al monòlit de Blas Infante, el proper diumenge, 4 de març.



La Delegació del Govern al Camp de Tarragona dóna suport als actes commemoratius del Dia d'Andalusia que organitza la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia. El programa d'activitats va arrancar el passat 28 de febrer, Dia d'Andalusia, i es tancarà el proper diumenge.

El director dels Serveis Territorials d'Economia i Finances a Tarragona, Jordi Jacas, serà l'encarregat de fer l'ofrena floral al monòlit de Blas Infante, al Camp de Mart, en representació de la Delegació territorial del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona.

L'acte tindrà lloc el proper diumenge, 4 de març, a les 12 hores, i comptarà amb la participació de les entitats Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Asociación Cultural i Folklórica Andaluza de Tarragona, Centro Cultural de Andalucía de Reus i Asociación Cultural Amigos de Andalucía de Sant Salvador