La sessió tindrà lloc demà dijous, 29 de març, a la Sala Pau Casals de la Delegació del Govern, i comptarà amb la participació de la directora del Centre Català del Reciclatge, Pilar Chiva.

El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, obrirà les jornades que organitza demà dijous, 29 de març, el Centre Català del Reciclatge de l'Agència de Residus de Catalunya, a Delegació del Govern. En l'acte l'acompanyaran la directora del Centre Català del Reciclatge, Pilar Chiva, i el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge, Josep Lluís Pau.

L'objectiu de la sessió és informar els ens locals del contingut del conveni marc signat entre l'Agència de Residus de Catalunya i vuit sistemes integrats de gestió de residus elèctrics i electrònics (SIG), segons el qual els SIG assumiran la responsabilitat de la recollida i gestió dels RAEE dipositats a les deixalleries i a altres punts de recollida municipals, a partir del proper 1 d'abril. La gestió de residus es centralitzarà des de l'OFIRAEE, la nova oficina de Coordinació Logística que entrarà en funcionament el dilluns 2 d'abril.

Les jornades començaran a les 10.30 hores i giraran al voltant de 3 conferències que aniran a càrrec dels tècnics de l'Agència Catalana de Residus:

El nou model de gestió dels RAEE
L'oficina de coordinació logística OFILOG
Descripció i funcionament de l'eina informàtica OFILOG

La jornada informativa està adreçada als ajuntaments i als consells comarcals interessats a adherir-se al citat conveni.