Demà dissabte, 17 de març, Xavier Sabaté inaugurarà les obres de substitució de la xarxa de sanejament d'aigua i pavimentació del carrer Nou d'El Molar. Al vespre, el delegat del Govern assistirà al sopar de germanor en motiu del 25è aniversari de l'Esbart Dansaire de Tarragona.
El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, es desplaçarà demà dissabte, 17 de març, al municipi d'El Molar per inaugurar les obres de substitució de la xarxa de sanejament d'aigua i pavimentació del carrer Nou. Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament (c/ Marquès de Tamarit, 1) a les 18 hores, on serà rebut per l'alcalde del municipi, Joan Jaume Salvadó, i el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Josep Maria Tost, entre d'altres autoritats. Seguidament, el delegat del Govern signarà en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, al despatx d'alcaldia.

A continuació, la comitiva es desplaçarà a peu fins al carrer Nou. A les 18.15 hores el delegat del Govern tallarà la cinta inaugural de les obres de substitució de la xarxa de sanejament d'aigua i pavimentació, subvencionades amb 94.832 euros a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya. Posteriorment, farà un recorregut pel carrer Nou i una visita a la carretera d'El Molar a la Figuera, entre els carrers de Sant Roc i el Priorat, on s'han arranjat les instal·lacions amb un ajut de 35.777 euros del PUOSC.

Els parlaments de l'alcalde d'El Molar, el vicepresident de la Diputació i el delegat del Govern tindran lloc, per aquest ordre, al Centre Obrer Recreatiu del municipi.

Al vespre, el delegat del Govern assistirà al sopar de germanor en motiu del 25è aniversari de l'Esbart Dansaire de Tarragona, al qual està prevista la participació d'unes 300 persones. Xavier Sabaté arribarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona a les 20.50 hores, on serà rebut pel president de l'entitat, Carles Cepero, entre d'altres autoritats i assistents. Durant el sopar es projectarà un DVD commemoratiu del 25è aniversari de l'Esbart Dansaire de Tarragona. A les 23.30 hores, tindran lloc els parlaments de Carles Cepero i Xavier Sabaté, amb els quals es clourà l'acte.

ACTE:Inauguració de les obres de substitució de la xarxa de sanejament d'aigua i pavimentació del carrer Nou

DIA: Dissabte, 17 de març de 2007

HORA: 18 hores

LLOC: Ajuntament. Carrer Marquès de Tamarit, 1. El Molar



ACTE: Sopar de germanor en motiu del 25è aniversari de l'Esbart Dansaire de Tarragona

DIA: Dissabte, 17 de març de 2007

HORA: 21 hores

LLOC: Palau Firal i de Congressos. C/ Arquitecte Rovira, 2. Tarragona