UN GRUP D'EXPERTS ASSESSORARÀ EL GOVERN DE LA GENERALITAT EN L'ELABORACIÓ DEL NOU CONTRACTE PROGRAMA AMB LA CCRTV

query_builder   18 gener 2005 17:42

event_note Nota de premsa

UN GRUP D'EXPERTS ASSESSORARÀ EL GOVERN DE LA GENERALITAT EN L'ELABORACIÓ DEL NOU CONTRACTE PROGRAMA AMB LA CCRTV

Aquesta tarda s’han reunit per primera vegada els experts que formaran el consell assessor del govern de la Generalitat en l’elaboració del contracte programa amb la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV). 

Aquest grup d’experts i de professionals de prestigi, que treballarà a partir del contracte programa vigent i de les hipòtesis de treball del govern, aportarà la seva opinió sobre els grans temes del document que està elaborant el govern de la Generalitat per presentar al Parlament. Les conclusions d’aquest grup d’experts no serà vinculant, però servirà d’ajut al govern a l’hora de prendre decisions sobre el redactat final del contracte programa. 

Els experts que formen aquest comité d’assessors està format per:

Ramon Mas, director general de l’empresa Caprabo. Mercè Sala, consellera delegada de l’empresa Temoinsa i presidenta del consell social de la Universitat Pompeu Fabra. Ramon Colom, periodista, ex director de Televisió Espanyola. Imma Tubella, professora de comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya. Jordi Sánchez, professor de Ciències Polítiques de la Universitat de Barcelona. Miquel Puig, ex director general de la CCRTV.

 El grup treballarà en coordinació amb Director General de la CCRTV, Joan Majó, i el Secretari de comunicació, Enric Marín, com a representant del Departament de la Presidència.

 No es preveu que la comissió redacti cap document final. L’objectiu serà l’atenció de les consultes del govern pel que fa als objectius estratègics i de criteris de desenvolupament del contracte, ja siguin de forma conjunta o separadament. Els serveis del govern i els tècnics de la CCRTV verificaran les propostes del grup d’experts.

 La comissió d’experts actuarà com a grup assessor directe del govern i no de la CCRTV. L’únic interlocutor amb la corporació serà el responsable designat pel govern de la Generalitat. El director general de la CCRTV podrà participar en les sessions de treball d’aquesta comissió assessora sempre que ho consideri oportú.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined