El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà dilluns vinent, 24 de juliol, la reunió de constitució del consell de coordinació entre el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Teatre Lliure i el Mercat de les Flors. El consell es constituirà dilluns i celebrarà la primera sessió de treball al Palau Marc, acabada la qual, cap a la una del migdia, tindrà lloc una roda de premsa.
A més del conseller, en la presentació intervindran el president de l'Institut de Cultura de Barcelona, Carles Martí; el president del consell d'administració del Teatre Nacional de Catalunya, Romà Cuyàs, i el president de la Fundació del Teatre Lliure, Antoni Dalmau.
El consell de coordinació comptarà també amb una secretaria tècnica i executiva, que estarà presidida pel conseller delegat del Teatre Nacional de Catalunya, Joan Francesc Marco, que en aquesta primera reunió donarà a conèixer el pla de treball.
El consell permetrà establir un marc de cololaboració general i estable entre el TNC, el Teatre Lliure i el Mercat de les Flors a l'hora d'impulsar la realització conjunta d'actuacions orientades a aconseguir objectius o finalitats pròpies o comunes a les tres entitats, de potenciar la complementarietat entre elles i al mateix temps d'evitar possibles duplicitats, respectant sempre l'autonomia de cada teatre.


Barcelona, 21 de juliol de 2006