El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presidiran demà la inauguració del nou edifici de l'IRTA que acollirà la seu del Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris (CENTA). L'acte també comptarà amb la presència del director General de l'IRTA, Josep Tarragó, i la rectora de la Universitat de Girona, Anna M. Geli.

CENTA és una Fundació Privada en la que hi participen com a patrons institucionals l'IRTA, el CIDEM i la Universitat de Girona (UdG) juntament amb 17 associacions, federacions i empreses del sector.

El Centre de noves Tecnologies i Processos Alimentaris (CENTA) és un centre de recerca aplicada dedicat a les noves tecnologies de tractament i processament d'aliments on s'hi troben la major part de les tecnologies més prometedores que existeixen avui en dia en el camp de l'alimentació. Es un centre únic al món i un referent a nivell mundial dins del camp de les noves tecnologies.

En finalitzar l'acte d'inauguració, els conseller Llena i Huguet mantindran una trobada amb els mitjans de comunicació.


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració de la seu del CENTA
DIA:Divendres, 22 de juny de 2007
HORA:11:30 hores. Inici de l'acte
12:30 hores. Atenció als mitjans de comunicació
LLOC:Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Finca Camps i Armet
Monells


21 de juny de 2007