L'objectiu del projecte és analitzar els efectes del canvi climàtic en el mar

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, i del director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l'Ebre, Antoni Espanya, presentarà demà a l'Atmella de Mar el projecte europeu Interreg H2O. A l'acte d'inauguració de les jornades, també intervindrà el vicepresident científic, tècnic i econòmic del Comitè de Pesca de la Comissió Europea, Antonio Di Natale.

Aquesta sessió de treball té com a objectiu analitzar els efectes del canvi climàtic en el mar, afrontar-los i trobar solucions per adaptar-se a les noves situacions. El Projecte H2O es va iniciar el 2006 i compta amb la participació de centres de recerca i desenvolupament i universitats de 6 països de la Mediterrània (2 de Grècia, 3 d'Itàlia, 1 de França, 3 d'Espanya, 1 de Tunísia i 1 de Portugal).

Durant dos dies representants dels diferents països que formen part d'aquest projecte es desplaçaran a Catalunya per tal d'analitzar els avenços obtinguts en el projecte.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del Projecte H2O
DIA:Divendres, 4 de maig de 2007
HORA:09:00 hores. Inauguració de les jornades
10.00 hores. Roda de Premsa
LLOC:Hotel Ametlla de Mar
Urb. Roques Daurades. Cala Bon Capó
Ametlla de Mar

03 de maig de 2007