El director general de Pesca i Afers Marítims, Martí Sans, i el director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l'Ebre, Antoni Espanya, presidiran demà la presentació del nou president de la Federació de Mariscadors del Delta de l'Ebre, Josep Ramon Castells.

Castells va ser elegit com a nou president després de les votacions que es van celebrar el passat dijous, dia 7 de juny.

En la roda de premsa, es presentarà públicament el nou president i es donaran a conèixer les línies de futur conjuntes entre el DAR i la Federació de Mariscadors del Delta de l'Ebre per a la millora del sector.

La Federació de Mariscadors es va constituir per unir les tres Associacions existents (Associació de musclaires de la Badia dels Alfacs, Unió de Productors de mololusc del Delta de l'Ebre i Associació de Productors de Mololusc del Golf de Sant Jordi ) en una de sola que fos l'únic interlocutor amb l'administració per les temàtiques relacionades amb el sector del mololusc del Delta de l'Ebre, afí i efecte de poder cololaborar en la solució de les problemàtiques derivades de l'activitat marisquera. La Federació es va constituir al mes de maig en el si del Pla Quadriennal del Delta de l'Ebre, com un dels objectius de l'esmentat Pla.


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació del nou president de la Federació de Mariscadors del Delta de l'Ebre
DIA:Dimarts, 12 de juny de 2007
HORA:11:00 hores
LLOC:SSTT del DAR a les Terres de l'Ebre
Plaça Alfons XII, 7, 4t A
Tortosa

11 de juny de 2007