El secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Jordi Bertran, acompanyat del director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, inaugurarà el proper diumenge, 20 de maig, a partir de les 11:00 hores, a Batea, la Fira de la Denominació d'Origen Terra Alta.

El DAR, a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Catalanes SA (PRODECA), participa en aquest certamen mitjançant un estand institucional que serà gestionat per l'Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Gandesa, del Departament, especialitzada en enologia.
Aquesta fira, que té com a eslògan "Descobreix un nou valor", neix després dels 25 anys d'existència de la Denominació d'Origen Terra Alta. En aquest sentit, el Consell Regulador d'aquesta DO ha decidit crear una mostra per a promocionar, entre els consumidors, el vi de la comarca, i una jornada professional amb vocació gastronòmica. La mostra de vins tindrà lloc el mateix diumenge, amb la participació de 22 cellers inscrits a la DO que oferiran fins a 83 referències entre els diferents tipus elaborats; i la jornada professional se celebrarà dilluns, 21 de maig.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració de la Fira de la Denominació d'Origen Terra Alta
DIA:Diumenge, 20 de maig de 2007
HORA:11:00 hores
LLOC:Pavelló Poliesportiu Municipal
Batea


18 de maig de 2006