El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el director general de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II, A.I.E. (ANAV), Enrique Bordiu, signaran demà, 20 de juny, un conveni de cololaboració per reconvertir una finca d'ANAV en parceloles demostratives on s'experimentarà amb diferents cultius i varietats.
L'acte tindrà lloc a partir de les 13:00 hores, a la Central nuclear d'Ascó, i comptarà, també, amb la presència, entre altres, del director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del DAR, Josep Tarragó, i dels directors de les estacions experimentals de l'IRTA a l'Ebre i a Lleida, Tomàs Fosch i Simó Alegre, respectivament.

Aquesta iniciativa respon a la voluntat d'ANAV de promoure accions que ajudin a impulsar l'activitat econòmica del territori i contribueixin així a fomentar la riquesa de les zones d'influència de les centrals.

Aquest conveni es començarà a fer efectiu amb la reconversió de la finca coneguda com "l'Illa," i situada en terrenys de la central, en un conjunt de parceloles demostratives. L'acord de cololaboració entre l'IRTA i l'ANAV té, inicialment, una durada prevista de quatre anys i pot ser prorrogable.

L'atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a partir de les 13:30 hores, aproximadament.

*Els mitjans interessats en poder entrar a les instalolacions de la Central Nuclear d'Ascó s'han de posar en contacte prèviament amb l'Oficina de Comunicació i Relacions Externes de l'ANAV (tel. 977.81.88.53)