L'Institut Català de les Dones condemna l'assassinat de dues dones, víctimes de la violència masclista

query_builder   6 febrer 2006 14:54

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones condemna l'assassinat de dues dones, víctimes de la violència masclista

L’Institut Català de les Dones manifesta el seu rebuig per l’assassinat de Marta Vidal, a mans del seu excompany, el passat divendres a Barcelona, i per la mort, també el passat divendres, de Dominga Fàbrega, veïna de Sort (Pallars Sobirà), a conseqüència de les ferides causades pel seu company en una brutal pallissa el passat 20 de gener.

 

Des de l’Institut Català de les Dones expressem el nostre rebuig a qualsevol forma de violència contra les dones, bé sigui en les relacions de parella o en altres àmbits, i condemnem les pràctiques abusives de poder que danyen tantes dones.

 

També manifestem el més ferm compromís en la lluita contra la violència masclista, alhora que convidem  tota la societat a actuar-hi de forma cotundent en contra i a no consentir cap manifestació que la justifiqui.

 

L’Institut Català de les Dones es compromet a avançar en les estratègies de prevenció, sensibilització, coordinació i atenció necessàries per a l’eradicació de qualsevol forma de violència que coarti la llibertat de les dones. Per altra banda, el Govern de la Generalitat es personarà, si s’escau, com a acusació popular en el judici contra els agressors en els casos de mort de les dones.

 

 

 

undefined
undefined
undefined
undefined