L'Institut Català de les Dones condemna l'assassinat d'una dona a Roses

query_builder   1 desembre 2005 14:53

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones condemna l'assassinat d'una dona a Roses

L’Institut Català de les Dones manifesta el seu rebuig per l’assassinat de Yolanda Andrino Fuentes a mans del seu  excompany, el passat dia 29 de novembre a la població de Roses (Alt Empordà).

Des de l’Institut Català de les Dones expressem el nostre rebuig a qualsevol forma de violència contra les dones, bé sigui en les relacions de parella o en altres àmbits, i condemnem les pràctiques abusives de poder que danyen tantes dones.

També manifestem el més ferm compromís en la lluita contra la violència masclista, alhora que convidem  tota la societat a actuar-hi de forma cotundent en contra i a no consentir cap manifestació que la justifiqui.

L’Institut Català de les Dones es compromet a avançar en les estratègies de prevenció, sensibilització, coordinació i atenció necessàries per a l’eradicació de qualsevol forma de violència que coarti la llibertat de les dones.

Per altra banda, el Govern de la Generalitat es personarà, si s’escau, com a acusació popular en el judici contra els agressors en els casos de mort de les dones.

undefined
undefined
undefined
undefined