CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració de les noves dependències de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC) a la Ronda de Sant Pere de Barcelona.

DIA:16 de novembre.

HORA:A les 10.30 hores
LLOC:Noves dependències del Servei de Clínica Medicoforense
Institut de Medicina Legal de Catalunya
Ronda de Sant Pere, 52
Barcelona

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, presidirà la inauguració de les noves dependències de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC) del Departament de Justícia, ubicades a la Ronda de Sant Pere, 52, de Barcelona. L'acte tindrà lloc el proper dijous, 16 de novembre, a les 10.30 hores.

Aquestes noves dependències formen part de l'ampliació de l'actual Servei de Clínica Medicoforense i compten amb una superfície de 400 m2 aproximadament.

A les noves instalolacions hi haurà 10 despatxos per a metges forenses, un dels quals es destinarà a reconeixements polivalents: agressions sexuals, oftalmologia i valoració de dany corporal; un despatx per als psicòlegs; una àrea administrativa amb capacitat per a 4 funcionaris de tramitació processal; un espai de recepció dels usuaris amb capacitat per a 2 funcionaris d'auxili judicial, i una sala d'espera amb seients per a 40 persones. Hi treballaran els dos caps de secció del Servei de Clínica Medicoforense, especialitzats en valoració del dany corporal i psiquiatria forense.

A l'acte, hi assistiran també la directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, Núria Clèries, i el director de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya, Josep Arimany.

Amb aquestes noves instalolacions, l'Institut de Medicina Legal de Catalunya podrà oferir un millor servei al ciutadà i alhora garantir que els metges forenses i el personal administratiu puguin desenvolupar les seves tasques en unes condicions òptimes.