El Llibre verd de l’Administració de justícia. Recomanacions per a la millora del servei públic de la justícia a Catalunya s’ha presentat al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Barcelona) pel conseller de Justícia, Josep M. Vallès. A l’acte de presentació han assistit Carlos Losada, director general d’Esade; Antoni Massanell, director general adjunt de La Caixa; Pere Navarro, alcalde de Terrassa, i Miquel Valls, president del Consell General de les Cambres de Catalunya.

El Llibre verd  està disponible al web del Departament  i a la venda en suport paper al web de l’EADOP , a les llibreries de la Generalitat i resta de llibreries per un PVP de 3 euros.

El Llibre verd de l’Administració de justícia. Recomanacions per a la millora del servei públic de la justícia a Catalunya es presentarà properament al territori: el dia 4 d’abril a Tarragona, el 19 d’abril a Lleida i el 27 d’abril a Girona.

Per assistir-hi, cal inscriure’s al telèfon 93 316 43 64 o bé enviant un missatge de correu electrònic en què s’indiquin les dades personals (nom, cognoms i lloc de treball) a protocol.dj@gencat.net.