El secretari de Serveis Pernitenciaris i el director general del DiR, signaran un conveni per a la cessió de material esportiu, el proper dijous, dia 6, a les 12 hores, al C. P. Quatre Camins

El secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, i el director general del DiR; Ramon Canela, signaran el proper dijopus, dia 6, un conveni per a la cessió de material esportiu al Centre Penitenciari de Quatre Camins.

El conveni es tradueix en un equipament de material esportiu que el Grup DiR i la seva fundació cedeix per actualitzar i modernitzar la pràctica de l'esport al centres penitenciaris catalans. Entre el gran nombre d'estacions musculars i cardiovasculars hi ha bicicletes estàtiques, cintes de córrer, màquines el·líptiques (que permeten fer un bon entrenament cardiovascular sense perjudicar les articulacions); estacions musculars de tecnologia avançada; manuelles, barres, discs i bicicletes d'SpinDiR (ciclisme indoor).

Tant el Departament de Justícia com el Grup DiR signen aquest conveni amb la voluntat de continuar oferint aquest material en el futur als centres penitenciaris i als centres educatius de justícia juvenil per tal de fomentar la pràctica de l'esport entre les persones internades en aquests centres.

Per raons d'organització, tots els mitjans de comunicació que estigueu interessats a cobrir aquest acte haureu d'acreditar-vos prèviament (nom, DNI i mitjà) abans de dimecres, dia 5, a les 12 hores, trucant al Gabinet de Comunicació del Departament de Justícia: 93 316 44 39 / 93 316 43 86.Si voleu desplaçar-vos en el microbús, aquest sortirà a les 10.45 hores del carrer Casp, 26, devant del Departament de Justícia.3 de juliol de 2006CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:
Els centres penitenciaris de Catalunya reben material esportiu cèdits pel DIR

DIA:
Dijous, 6 de juliol

HORA:
12 hores

LLOC:
Centre Penitenciari de Quatre Camins
Carretera de Masnou a Granollers, Km. 13,4
La Roca del Vallès