El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, va rebre divendres passat una delegació de la patronal Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa (CECOT), constituïda pel president, Antoni Abad, el vicepresident, Martí Colomer, i el secretari de l’entitat, David Garrofé.

La CECOT, així com altres institucions patronals empresarials i les organitzacions sindicals més representatives de Catalunya, forma part del Consell Assessor del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), creat el 3 de juny de l’any passat, per tal de trobar fórmules de col•laboració amb el món empresarial i sindical a través de la responsabilitat social de les empreses.

La CECOT col•labora amb el CIRE en el foment del treball productiu als tallers dels centres penitenciaris catalans i contribueix a la inserció laboral de les persones sotmeses a mesures judicials.

Tant el conseller de Justícia com el president de la patronal van fer un repàs d’assumptes comuns i van expressar el seu interès mutu de continuar treballant i millorant el ventall d’ofertes de les activitats productives desenvolupades dins i fora dels centres penitenciaris.