El Govern de la Generalitat, a través de la Comissió de Govern d’Economia, ha autoritzat a la societat GISA la licitació dels concursos per a l’adjudicació d’un dret de superfície per construir, conservar i explotar els edificis judicials de Granollers, Manresa i el Vendrell.

Nou edifici judicial de Granollers

Construcció d’un edifici judicial, amb 17.152 m2 construïts, destinat a 14 jutjats, i amb capacitat de creixement fins a 20 jutjats. Inclou diverses dependències per al Registre Civil, Deganat, Fiscalia i despatx per als metges forenses. L’import estimat és de 18,3 milions d’euros.

Nou edifici judicial de Manresa

Construcció d’un edifici judicial, amb 15.544,86 m2 construïts, destinat a 9 jutjats, amb capacitat de creixement fins a 15 jutjats. Inclou dependències per al Registre Civil, Deganat, Adscripció Permanent de la Fiscalia i despatx per als metges forenses. L’import estimat és de 17,9 milions d’euros.

Nou edifici judicial del Vendrell

Construcció d’un edifici judicial, amb 10.130 m2 construïts, destinat a 7 jutjats, amb capacitat de creixement fins a 12 jutjats. Inclou diverses dependències per al Registre Civil, Deganat, Fiscalia i despatxos per als metges forenses. L’import estimat és de 12,7 milions d’euros.

El Govern de la Generalitat considera com un dels objectius prioritaris en la seva acció de Govern dotar els diferents òrgans de la justícia dels edificis i mitjans adequats per al desenvolupament de l’actuació judicial. Aquestes actuacions quedaran emmarcades en el Pla de renovació del parc immobiliari judicial del període 2005-2008.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web www.gisa.es i també al web del Departament de Justícia: www.gencat.net/justicia.