-El proper dimarts, 26 de setembre, a les 13 hores, al Palau de la Generalitat.

-Durant l'acte, que serà presidit pel president de la Generalitat, Pasqual Maragall, es lliuraran els Premis Justícia
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller de Justícia, Josep Maria Vallès, presidirà el Dia de la Justícia a Catalunya, que tindrà lloc el proper dimarts, dia 26 de setembre, al Palau de la Generalitat.

A les 13 hores, el conseller Josep Maria Vallès obrirà l'acte, durant el qual el president de la Sala Primera del Tribunal Suprem, Joan Antoni Xiol, pronunciarà una conferència sota el títol "El govern del poder judicial".

A continuació, el secretari general del Departament, Joan Turró, llegirà els decrets de concessió dels Premis Justícia, que enguany s'han concedit a Carlos Jiménez Villarejo, per la seva dedicació a la defensa dels ciutadans i la relació amb Catalunya i el seu món jurídic, i a l'Institut de Reinserció Social (IRES), per la seva contribució a l'impuls d'actuacions que han afavorit la reinserció social.

Seguidament, prendrà la paraula la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret. L'acte de cloenda serà a càrrec del president de la Generalitat, Pasqual Maragall.

Prèviament a l'acte, a les 11.30 hores, se celebrarà el Consell de Justícia, presidit pel president Maragall. (La reunió serà a porta tancada però els mitjans podran prendre imatges a l'inici).



CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: Dia de la Justícia

DIA: Dimarts, 26 de setembre

HORA: A les 13.00 h.

LLOC: Palau de la Generalitat
Plaça de Sant Jaume
Barcelona




22 de setembre de 2006