El Centre Penitenciari de Tarragona organitza el 1r Concurs Artístic Camp de Tarragona. Hi participen interns de tot Catalunya que estan integrats en tallers artístics d'enquadernació, ceràmica, pintura, fusteria o escultura.

L'objectiu és, d'una banda, fomentar la creativitat, i de l'altra, donar a conèixer les diferents tradicions catalanes vistes pels interns. Per això, el lema escollit per al concurs és el de "Festes i tradicions de Catalunya".

El certamen es fa a la Pobla de Mafumet, gràcies al suport i la cololaboració que l'Ajuntament d'aquesta localitat ha donat al taller d'enquadernació del Centre Penitenciari de Tarragona, el mateix Centre i la Secretaria de Serveis Penitenciaris.

La mostra, que es va inaugurar el 5 de juny i que clourà el proper 14 de juny la consellera de Justícia, Montserrat Tura, s'ha instalolat a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

El mateix dia de clausura s'entregaran els premis als guanyadors de les tres especialitats. Les obres guanyadores seran escollides pels visitants.