La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada nit en un foc d’habitatge a Badia del Vallès (Vallès Occidental) en què 3 persones han estat ateses per inhalació de fum i de cremades lleus.

Bombers han estat alertats a les 23’54 hores de l’incendi, que afectava el menjador de la planta baixa de Via de la Plata, 15. Cinc dotacions i l’ambulància del servei s’hi ha desplaçat. Les flames han estat totalment sufocades a les 00’24 hores. El foc ha destruït totalment la saleta menjador d’aquest pis, la resta del qual ha quedat totalment fumat. Tres persones han estat ateses al mateix lloc del sinistre: Jesús CG. i Sandra ME., ambdós, per inhalació lleu de fum. Han rebut l’alta mèdica sense haver estat evacuats. També ha estat atès Àngel CG. L’home, de 45 anys, havia inhalat fum i tenia cremades lleus (de primer grau) a la cara. Ha estat evacuat al Parc Taulí de Sabadell.

Per una altra banda, 4 persones d’una mateixa família de Lleida han estat evacuades a un centre hospitalari de la capital del Segrià aquest matí amb símptomes d’intoxicació per una mala combustió d’una estufa. Bombers han estat alertats del sinistre a les 07’06 hores. Es tracta d’una família d’origen marroquí que viu al tercer pis del carrer Ballester, 4, de Lleida. Les 3 dotacions dels Bombers que han treballat en aquest servei han inhabilitat l’estufa i han vetllat perquè el pis quedés ventilat i sense restes de monòxid de carboni.