Bombers de la Generalitat continuen treballant en l’explosió que hi ha hagut en l’edifici número 72 de la Rambla Nova de Tarragona. Hores d’ara, el Centre d’Emergències de Catalunya ha pogut confirmar el següent balanç de víctimes:

- 3 persones mortes: es tracta d’una dona de 37 anys i dels seus dos fills menors d’edat (un d’ells, d’entre 3 i 4 anys i l’altre, d’entre 5 i 6 anys)

- 7 persones ferides: 2 d’elles en estat crític (un home adult i un nadó), 3 menys greus (tres dones de 23, 24 i 28 anys), 1 ferit lleu (un home de 41 anys) i un home atès per crisi d’ansietat, de 36 anys

Les 18 dotacions de Bombers, que estan retirant la runa, busquen una altra persona de qui es té constància que viu en el bloc ensinistrat però que hores d’ara encara es desconeix si es trobava en l’edifici en el moment de l’explosió.

El bloc, que fa cantonada amb el carrer Fortuny, té quatre plantes. La darrera s’ha esfondrat totalment, façana inclosa. La runa ha caigut a la via pública però també l’interior del bloc, provocant alhora l’ensorrament dels altres 3 pisos. Donat l’alt risc que caigui l’estructura que encara queda dempeus de l’edifici, els Bombers no han permès els tècnics de Gas Natural accedir al bloc per tal d’investigar les causes del sinistre, que, per tant, no es poden atribuir amb seguretat a un problema de gas.

01’47 hores