Bombers de les Generalitat han rebut, entre les 18’00 hores i les 19’00 hores, un total de 66 avisos per atendre emergències derivades de la pluja que cau arreu del país. El número d’avisos rebuts, per regions d’emergències, és el següent:

Regió d’Emergències de Girona: 1

 Regió d’Emergències de Tarragona: 12

Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre: 1

Regió d’emergències de Lleida: 0

Regió d’Emergències Metropolitana Nord: 5

Regió d’Emergències Metropolitana Sud: 47

Regió d’Emergències Centre: 0

De tots aquests avisos, cal destacar els 27 rebuts a la comarca del Garraf, 25 dels quals pertanyen al municipi de Sitges, i els 17 del Baix Llobregat. La majoria d’aquests avisos estan relacionats amb emergències derivades de l’esgotament d’aigua en baixos, pàrquings, forats de l’ascensor i per acumulació d’aigua en la via pública, i també per retirar i inspeccionar elements estructurals de la via pública: branques i arbres caiguts o a punt de caure, assegurar tendalls, sanejaments de façana...Cal destacar que de tots aquests serveis no hi ha cap de destacable.

Segons les informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya, Renfe ha tallat el trànsit ferroviari entre Sant Sadurní i Sant Vicenç de Calders. D’altra banda, el Servei Català de Trànsit ha informat que, a causa de la pluja, la carretera C-245 al seu pas per Castelldefels, està tallada en els dos sentits de la marxa.

Cerdanyola del Vallès, 7 de setembre de 2005