Incendi d’habitatge sense ferits a Fonollosa (Bages)

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les 07.27 hores, d’un foc al C/ Sant Jordi número 10, a una casa situada a l’entrada del poble de Fonollosa. S’han mobilitzat tres dotacions, dels parcs de Calaf i Manresa, les quals han apagat l’incendi en poc menys de mitja hora.

El foc ha afectat la coberta de l’immoble i ha provocat l’ensorrament d’una part de la teulada. Les persones que habitaven la casa, dos adults i tres menors, han estat desallotjats sans i estalvis.

L’estructura de la casa ha resultat danyada i, a hores d’ara, els tècnics de l’Ajuntament de Fonollosa se’n fan càrrec de l’apuntalament, així com del reallotjament de la família afectada.

Incendi d’habitatge amb ferits lleus a Igualada (Anoia)

A les 07.35 hores d’aquest matí s’ha rebut l’avís d’un incendi al C/ Copons número 14, al barri de “Las Comas” de la ciutat d’Igualada. S’han activat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, les quals han controlat el foc a les 07.49 hores.

L’incendi, que ha cremat la saleta i un dels dormitoris del 1r 2a, ha estat totalment apagat a les 08.07 hores. La resta del pis ha resultat afectada per fum, així com d’altres dos pisos més del bloc, el 1r 1a i el 2n 1a.

Els bombers ha hagut de treballar amb el vehicle escala per tal de baixar el veïns de l’inmoble. A hores d’ara ja s’ha fet la inspecció de tot l’edifici i s’ha determinat que no hi ha afectació de l’estructura, fet que ha permès l’entrada a casa de tots els afectats.

Un total de 10 persones han ateses in situ pels serveis sanitaris, per tal de descartar afectacions pulmonars per la inhalació del fum. Només dues d’aquestes persones han estat evacuades al Hospital d’Igualada per fer-los una revisió més exhaustiva; es tracta de la propietària del pis sinistrat, Agustina VS, de 57 anys i el veí dels 2n 1a, Jordi BV. Tots dos estaven intoxicats lleument pels fums inhalats a conseqüència de l’incendi.

Cerdanyola del Vallès, 4 de febrer de 2007

11.00 hores