Dues persones intoxicades per monòxid de carboni a Celrà (Gironès)

Bombers de la Generalitat ha treballat aquest matí a les 08.55 hores a Celrà on, a causa d’una mala combustió de la caldera de gas en una vivenda particular, dues persones han resultat ferides per intoxicació de monòxid de carboni.

L’incident ha tingut lloc en un immoble de la plaça de l’Església número 4 de Celrà, on sembla ser que una mala combustió de la caldera de gas ha provocat la intoxicació de dues persones de 25 i 30 anys, que han estat trobades estirades al llit. Una tercera persona que vivia a l’immoble, i que dormia amb la finestra oberta, és la què ha pogut donar l’avís. Un cop tancat el gas, els ferits han estat atesos pel metge i evacuats a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Bombers de la Generalitat ha desplaçat fins al lloc dels fets 3 dotacions, que han revisat l’immoble juntament amb els tècnics de gas, que han reparat la caldera.

Accident laboral al Bruc (Anoia)

Bombers de la Generalitat ha treballat a les 09.14 hores en un accident laboral que ha tingut lloc a l’Hotel del Bruc, situat a l’Autovia A-2 quilòmetre 570. El treballador, que ha caigut en un dipòsit d’aigua buit d’uns 4 metres de fondària, ha patit un traumatisme a l’esquena i ha estat traslladat a l’hospital de Martorell.

El ferit, Santiago M.G, de 30 anys i veí de Vilanova del Camí, estava fent tasques de manteniment i ha caigut en un dipòsit de l’hotel que en aquells moments estava buit. El treballador ha hagut de ser rescatat del seu interior pels bombers del GRAE (Grup de recolzament d’activitats especials), immobilitzat i evacuat a l’hospital de Martorell.

Bombers de la Generalitat hi ha treballat amb 5 dotacions.

 11’46 hores