Serveis destacats de la tarda del dia 4 de gener

query_builder   4 gener 2005 20:00

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la tarda del dia 4 de gener

Incendi d’habitatge a Sallent (Bages), amb una persona amb cremades de consideració

A les 15’18 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi situat al número 15 del carrer de València, al Barri de l’Estació, a la localitat de Sallent. El foc ha afectat totalment el menjador, la cuina, el passadís i part de la terrassa d’aquest habitatge adossat de dues plantes. El fum que ha produït també ha afectat la part superior de la casa. A conseqüència del sinistre, una dona que es trobava a l’interior de l’habitatge ha sofert cremades de 2n i 3r grau al 60% del cos, mentre que a una segona i tercera persones, concretament un home i un nen, se’ls ha hagut d’administrar oxígen per intoxicació lleu de fum.

La dona que ha sofert cremades respon a la identitat de Petra R.R., de 50 anys d’edat, i ha estat traslladada en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. L’incendi ha estat apagat a les 15’33 hores i s’han desplaçat fins al lloc dels fets 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat (3 de Manresa, 1 de Vic i 1 de Moià)  

Explosió del motor hidràulic d’una embarcació d’arrossegament al Port de la Selva (Alt Empordà), amb tres ferits

Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 15’47 hores d’una explosió que s’ha produït a bord d’una barca del bou que estava navegant a unes milles de distància de la costa del Port de la Selva. Segons els primers indicis, sembla ser que hauria explosionat l’aparell hidràulic de la màquina de xorrar. A conseqüència de l’accident, tres mariners han sofert ferides de diversa consideració: el primer d’ells, ferit lleu (José Antonio M.I.), ha estat traslladat en ambulància convencional a l’Hospital de Figueres; un segon ferit (Mustafà A.), ha estat evacuat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, amb una diagnosi de braç trencat i ferides a la mà; mentre que una tercera persona (Josep C.M.), molt greu a causa d’un traumatisme toràcic, ha estat traslladat també, amb un altre helicòpter, a l’Hospital Josep Trueta de Girona. 

En aquest servei, que s’ha estat treballant en col·laboració amb el RACC i amb Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat hi ha destinat 2 helicòpters i 2 dotacions terrestres (1 de Llançà i 1 de comandament). 

Cerdanyola del Vallès,  4 de gener de 2005

20’00 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined