Serveis destacats de la nit i de la matinada del 5 i 6 de febrer

query_builder   6 febrer 2005 09:40

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la nit i de la matinada del 5 i 6 de febrer

Cremen 6 contenidors a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta nit en 6 serveis per apagar focs que afectaven contenidors en la via pública, a Vilanova i la Geltrú. El primer avís el rebien a les 22’11 hores d’ahir la nit on una dotació del parc de Bombers de Sitges es va desplaçar fins a la Ronda Europa per apagar un foc que cremava un contenidor de paper davant de l’establiment AKI. Cal dir que, minuts després, el mateix vehicle de Bombers apagava un incendi que afectava uns palets de fusta darrera del mateix establiment. Ja a la matinada, a les 06’06 hores, una dotació del parc de Vilanova i la Geltrú va apagar un foc que afectava un contenidor a l’avinguda Montseny.  A les 06’15 hores en cremava un altre al carrer Torre d’Embeja i 4 minuts després un altre a la cantonada del Passeig Marítim i el carrer Montseny. A les 06’20 hores els Bombers eren alertat d’un incendi que afectava un contenidor a la Rambla de la Pau cantonada amb el carrer Ferrer Vidal i, finalment, a les 06’29 hores es rebia l’últim avís d’un incendi de contenidor al carrer Torre d’Embeja cantonada amb el carrer Zamenhof.

Crema una cuina en un pis de Sabadell amb un ferit lleu (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en les tasques d’extinció d’un incendi que ha afectat la cuina d’un pis (el 4t 1a) situat al carrer Sol i Padrís número 88, a Sabadell.

Fins al lloc del sinistre, l’avís del qual s’ha rebut a les 06’49 hores, s’hi han desplaçat 3 dotacions del parc de Bombers de Sabadell que, a les 06’57 hores ja havien apagat el foc que ha cremat totalment la cuina. Una persona, Manuel S, que ha resultat ferida amb cremades molt lleus a l’espatlla, s’ha traslladat, pel seu propi peu, fins a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Cerdanyola del Vallès, 6 de febrer de 2005

09’40 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined