Serveis destacats de la matinada del 25 de desembre

query_builder   25 desembre 2005 11:55

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la matinada del 25 de desembre

Ensorrament de l’estructura interna d’un edifici a Tortosa, sense ferits (Baix Ebre)

Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 01’01 hores de l’ensorrament de l’estructura interna d’un edifici de planta baixa i 4 plantes pis, amb un habitatge per replà, al número 9 del carrer Sant Felip Neri. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat 4 dotacions dels Bombers (2 de Tortosa, 1 d’Amposta i 1 de comandament) que han pogut comprovar que cap persona ha resultat ferida.

L’ensorrament hauria començat al forjat de la 4a planta (el sostre del 3r pis) i l’hauria arrossegat fins el terra de la 2a planta, on s’ha trobat tota la runa. L’ensorrament no ha afectat la façana de l’edifici que ha quedat intacte. Com a mesura preventiva s’han desallotjat tot els veïns d’aquest immoble i els del número 7 del mateix carrer, un edifici de planta baixa i 4 plantes pis amb dos habitatges per replà. L’immoble del número 11 està parcialment enderrocat i deshabitat.

La Policia Local de Tortosa a través de l’ajuntament s’ha encarregat de reallotjar tots els veïns que han estat evacuats dels seus domicilis.

Foc en un habitatge de Mataró (Maresme)

A les 03’06 hores d’aquesta matinada els Bombers han rebut l’avís d’un incendi que afectava l’interior d’un pis al carrer Castanyo número 154. Un total de 3 dotacions, totes del parc de Bombers de Mataró, s’han desplaçat fins al lloc del sinistre. El foc ha cremat una habitació del 2n 1a i el fum ha afectat tot el pis. Un matrimoni que en el moment de l’incendi es trobava a l’interior de l’habitatge, ha hagut de ser atès en el llocs dels fets pels serveis sanitaris però no ha estat necessària la seva evacuació a cap centre hospitalari.

11’55 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined