La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 20’00 hores ha activat la fase d’emergència del Pla d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril de Catalunya (Transcat) a causa de l’accident de trànsit que ha patit un camió cisterna carregat de gasoil al quilòmetre 13 de la carretera N-230, al seu pas per la població d’ Alguaire (Segrià).

Hores d’ara i segons les primeres informacions, els efectius desplaçats al lloc de l’accident, 10 vehicles dels Bombers de la Generalitat, estan treballant per apagar la tractora del camió cisterna i un dels seus compartiments a on porta el gasoil. En total la cisterna transporta 33.000 litres de gasoil. El conductor del camió ha resultat il·lès, segons ha pogut confirmar el cos dels Mossos d’Esquadra.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la carretera N-230 es troba tallada en ambdós sentits de la marxa entre els quilòmetres 7 i 26’5,  i es devia el trànsit per les carreteres C-26 i C-12.

20’15 hores