Els Bombers de la Generalitat ampliarà el nombre d’efectius de bombers durant la revetlla de Sant Joan. Els parcs en els que es reforça el servei de guàrdia en la revetlla són els següents (L’ampliació és en nombre de persones per parc):

Regió Centre:  Manresa: 3 ; Vic: 2; Berga: 2; Solsona: 2

Regió Sud: Igualada: 3, Martorell: 2; Vilafranca: 2 ; Cornellà: 2; El Prat de Llobregat: 2; Sant Feliu de Llobregat: 2; Gavà: 2; l’Hospitalet de Llobregat: 2; Vilanova i la Geltrú: 2.

Regió Nord: Sabadell: 2; Sant Celoni: 2; Terrassa: 2; Badalona: 2; Rubí: 2; Mollet del Vallès: 2; Mataró: 2; Cerdanyola del Vallès: 2; Granollers: 2; Pineda: 2; Santa Coloma de Gramenet: 2.

Regió de Girona: Lloret: 2; Cassà  de la Selva: 2; Palafrugell: 1; Calonge: 1; Olot: 2; la Vall d’Aro: 2; Girona: 2; Figueres: 2.

Regió de Lleida: Lleida: 2; Balaguer: 2; Tàrrega: 2; la Seu d’Urgell: 2; Cervera: 2; Tremp: 2; Mollerussa: 2; Sort: 2.

Regió de Tarragona: el Vendrell: 2; Cambrils: 2; Valls: 2; Falset: 2; Tarragona: 2; Reus: 2.

Regió Terres de l’Ebre: Tortosa: 2; Móra d’Ebre: 2.

A més a més d’aquest augment de personal,  les esquadres forestals i el personal de reforç contractat per als controls de les regions, perllongaran la seva jornada fins a les 02.00 hores de la matinada. No obstant això, el Cap de Guàrdia de cada regió d\'emergències en funció del nombre de sortides podrà allargar l’horari de reforç fins les 07.00 hores. 

Horaris de l’Oficina de premsa d’Emergències durant la revetlla de Sant Joan

Els horaris de l’Oficina de Premsa de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil d’aquesta Revetlla de Sant Joan 2006 seran els següents:

- De les 6.00 hores del dia 23 de juny fins a les 3.00 hores del dia 24 de juny.

- Dia 24 de juny: de les 9.00 hores fins a les 21.00 hores.

Recordem que fora d’aquests horaris, el periodista de retén d’aquesta Oficina de Premsa s’encarregarà d’avisar als mitjans de comunicació en cas d’una emergència important.

La informació relativa als serveis rellevants que hi hagi durant la revetlla, així com el balanç de les sortides realitzades pels Bombers de la Generalitat es podrà consultar a la secció de notícies del web de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil: www.gencat.net/emergencies

Recordem el telèfon de contacte de l’Oficina de Premsa: 93 586 77 20

11’00 hores