Davant l’increment de sortides durant la revetlla de Sant Joan, el cos de Bombers de la Generalitat ampliarà el nombre d’efectius. No només es reforçarà el personal de guàrdia dels parcs de Bombers funcionaris i voluntaris, sinó que els auxiliars forestals i el personal de reforç contractat per als controls de les regions, perllongaran la seva jornada fins a les 02.00 hores de la matinada. No obstant això, el Cap de Guàrdia en funció de les necessitats del servei podrà allargar l’horari de reforç fins les 07.00 hores. El número de Bombers de la Generalitat que reforcen els parcs de Bombers de funcionaris i de voluntaris, per regions d’emergències, és el següent:

Regió Centre:

    Parcs funcionaris: 9

    Parcs voluntaris: 33

Regió Metropolitana Sud:

    Parcs funcionaris: 27

    Parcs voluntaris: 27

Regió Metropolitana Nord:

    Parcs funcionaris: 22

    Parcs voluntaris: 33

Regió de Girona:

    Parcs funcionaris: 14

    Parcs voluntaris: 27

Regió de Lleida:

    Parcs funcionaris: 16

    Parcs voluntaris: 78

Regió de Tarragona:

    Parcs funcionaris: 13

    Parcs voluntaris: 24

Regió de  Terres de l’Ebre:

    Parcs funcionaris: 6

    Parcs voluntaris: 12

Per tant, la nit de la revetlla de Sant Joan, els Bombers de la Generalitat comptaran no només amb el reforç de més de 300 bombers en els parcs de funcionaris i voluntaris, sinó que a més, els auxiliars forestals allargaran la guàrdia. Amb la dotació de guàrdia permanent als parcs, juntament amb aquests reforços, durant la revetlla hi haurà més de 1.300 persones per cobrir les possibles emergències.

Horaris de l’Oficina de Premsa d’Emergències durant la revetlla de Sant Joan

Els horaris de l’Oficina de Premsa d’Emergències durant la Revetlla de Sant Joan 2007 seran els següents:

  • De les 9.00 hores del dissabte 23 de juny fins a les 03.00 hores del dia 24 de juny.
  • Diumenge 24 de juny: de les 9.00 hores fins a les 21.00 hores.

Recordem que fora d’aquests horaris, el periodista de retén d’aquesta Oficina de Premsa s’encarregarà d’avisar als mitjans de comunicació en cas d’una emergència important.

La informació relativa als serveis rellevants que hi hagi durant la revetlla, així com el balanç de les sortides realitzades pels Bombers de la Generalitat es podrà consultar a la secció de notícies del web: www.gencat.net/emergencies, o també a les següents pàgines: www.gencat.net/interior i www.gencat.net/premsa.

Recordem que el telèfon de contacte de l’Oficina de Premsa és el 93 586 77 20

Cerdanyola del Vallès, 22 de juny de 2007 - 12.00 hores