Recuperat el cos sense vida de l'esquiador francès a la Vall de Boí (Alta Ribagorça)

query_builder   8 març 2005 09:30

event_note Nota de premsa

Recuperat el cos sense vida de l'esquiador francès a la Vall de Boí (Alta Ribagorça)

A primera hora d’aquest matí i amb la millora meteorològica de la zona de la Vall de Boí, efectius dels Pompièrs d’Aran i dels Mossos d’Esquadra ja han pogut recuperar el cos de l’esquiador francès afectat per un allau el passat diumenge 6 de març, a la zona de l’estany del Port de Caldes de la Vall de Boí (Alta Ribagorça).

Seguint les indicacions que havien donat els companys de l’accidentat, s’ha accedit amb helicòpter al lloc on es trobava el cos. Un cop localitzat, s’ha procedit a la seva evacuació fins al tanatori de Tremp. A més, a nivell logístic, en les tasques de rescat també hi han treballat 2 dotacions terrestres dels Pompièrs.

Recordem que l’accidentat, i segons les informacions facilitades per dos companys seus que van alertar del sinistre, va quedar atrapat a sota d’una allau mentre practicaven esquí de muntanya. Gràcies a l’arva que portava, els dos companys el van poder localitzar i alliberar. No obstant això, els va ser impossible reanimar-lo. Després de senyalitzar la zona a on es trobava el cos, amb una pala i una motxilla, es van desplaçar al refugi de Colomers per tal de donar l’avís.

Cerdanyola del Vallès, 8 de març de 2005

09’30 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined