Demà divendres 17 de febrer, a les 9’00 hores, la consellera d’Interior, Montserrat Tura, visitarà el parc de bombers de Mollet del Vallès (Rda. de la Farinera, 6) acompanyada per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i la directora general d’Emergències i Seguretat Civil, Olga Lanau.

A continuació, a les 11’00 hores, Montserrat Tura presidirà la inauguració del Curs de Formació Bàsica per a bombers.

L’acte, que tindrà lloc a l’Auditori de l’Escola de Policia de Catalunya (Mollet del Vallès), comptarà amb la presència de la directora general d’Emergències i Seguretat Civil, Olga Lanau; el cap de la Divisió Operativa, Santiago Rovira; i el director de l’Escola de Bombers, Jordi Sans, entre altres autoritats.

En aquesta promoció seran un total de 125 els aspirants a bomber de la Generalitat i que, després de realitzar el curs bàsic, hauran de superar la darrera fase que consistirà en fer pràctiques en un parc de bombers de Catalunya. Els alumnes del curs bàsic rebran, fins el proper dia 15 de juny, un total de 580 hores lectives, entre sessions teòriques i pràctiques.

En acabar la inauguració, Montserrat Tura presenciarà una exhibició dels nous vehicles de Bombers de la Generalitat a les instal·lacions de la mateixa Escola.

17’15 hores