La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que la consellera d’Interior, Montserrat Tura, s’ha desplaçat a les comarques gironines més afectades per la pluja per tal de fer un seguiment dels danys ocasionats i la seva evolució.

Al voltant de les 17’15 hores, al parc de Bombers de Calonge, atendrà als mitjans de comunicació.

Bombers de la Generalitat, fins a les 16’00 hores ha atès 293 avisos relacionats amb els aiguats. D’aquestes, 174 s’han rebut a les comarques de Girona, 111 al nord de l’àrea metropolitana de Barcelona (Maresme, especialment), 3 a Lleida, 2 a la Catalunya Central, i 3 a Tarragona i Terres de l’Ebre. Dels avisos rebuts aquest migdia, cal dir que, la majoria han estat per atendre inundacions i esgotaments a baixos, pàrkings i vies públiques. Se’n destaca un servei a Piera en el qual Bombers ha hagut de treure a 2 persones de l’interior del seu vehicle, les quals estaven en perfecte estat.

Pel que fa a l’afectació viària continuen tenint problemes les vies de les comarques del nord-est de Catalunya. Podeu consultar es incidències viàries al web www.gencat.net/transit

16’45 hores