Incendi de 4 vehicles prop d’una benzinera de Blanes (Selva)

Bombers de la generalitat han treballat aquesta matinada en l’incendi de 4 vehicles en prop d’una benzinera a Blanes (Selva) on tan sols hi ha hagut destrosses materials. Bombers han estat alertats a les 03’05 hores del sinistre: uns vehicles cremaven just al darrere d’una benzinera al peu de la N-II, a Blanes. S’hi ha desplaçat 2 dotacions, que han pogut controlar les flames a les 03’28 hores, cobrint d’escuma els 4 vehicles afectats. Suposadament, un rierol de benzina ha corregut per la zona on hi havia els cotxes aparcats, cremant-ne totalment 3 i quedant-ne afectat parcialment un. Cap persona n’ha resultat ferida.

Foc en un pis de Bell-lloc d’Urgell (Pla d’Urgell) amb 3 intoxicats lleus

Els Bombers també han treballat de nit en el foc d’un habitatge a Bell-lloc d’Urgell (Pla d’Urgell) en què 3 persones han resultat lleument intoxicades per inhalació de fum. L’avís del foc ha arribat als Bombers a les 03’37 hores. S’ha cremat totalment el menjador d’un habitatge ubicat al camí de Bell-lloc d’aquesta mateixa localitat. Aparentment, en intentar sufocar les flames, les 3 persones que hi havia en aquells moments a l’interior de la casa han resultat intoxicades i han estat evacuades a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. En aquest servei hi ha treballat una sola dotació dels Bombers que ha tingut controlat el foc en mitja hora i sufocat, en tres quarts d’hora.

Incendi d’una campana extractora a Tarragona i una dona és atesa per cremades

A Tarragona (Tarragonès), els Bombers també han apagat el foc que ha destruït la campana extractora de fums de la cuina d’un pis situat a la Rambla Nou Centre, 7, 3-B. Una dona ha estat duta per Ambulàncies Reus al Joan XXIII amb cremades de diversa consideració en les mans. Es tracta de Maria Dolors BF. En aquest sinsitre hi ha treballat poc més d’un quart d’hora 2 dotacions dels Bombers, que havien estat alertats a les 22’21 hores de la nit passada.

Evacuació momentània d’un edifici per un petit foc de fustes a Pobla de Claramunt (Anoia)

Finalment, els Bombers han estat avisats de l’incendi d’una pila de fustes en uns horts de Pobla de Claramunt (Anoia) a les 01’37 hores. Tot i que les flames només afectaven aquesta pila, momentàniament han estat evacuats els veïns d’un edifici proper donat que es sospitava que el foc afectaria una canonada de gas propera. Un cop els Bombers han descartat aquest perill, les persones han pogut retornar als seus pisos en 20 minuts. El foc ha estat del tot sufocat sense més conseqüències a les 02’51 hores.

06’40 hores