La Direcció General D’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat continuen treballant en el foc forestal de Navata, amb un total de 47 dotacions terrestres i 12 mitjans aeris (2 helicòpters de comandament, 3 helicòpters bombarders, 4 avions amfibis i 3 hidroavions).

En total, hi ha hagut 17 persones evacuades d’un total de 5 masos: 3 persones de can Roca, 5 de can Tamic, 1 de mas Torrent, 4 a Pere Pau i 4 a can Costa. Totes elles han estat dutes al Centre Cívic de Navata.

També s’han tallat dues carreteres: la GIP 5125, que uneix la N-260 i Crespià, i la GIV 5122, que connecta Espinavessa amb la GIP 5121.

El foc encara no està estabilitzat. Segons el Cos d’Agents Rurals, haurien cremat 35 hectàrees de vegetació en el terme municipal de Navata.

Pel que fa al foc que hi ha hagut a Llers, al peu de la GIV-5105, hores d’ara tan sols queden 6 dotacions terrestres, remullant la superfície afectada per l’incendi, que ha mort en un camp d’oliveres. Se’n desconeix, en aquests moments, la superfície afectada.

19. 40 hores