Informació de les precipitacions d'avui a Catalunya

query_builder   18 octubre 2005 11:00

event_note Nota de premsa

Informació de les precipitacions d'avui a Catalunya

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que arran de les precipitacions produïdes a primera hora d’aquest matí a la comarca de l’Alt Empordà, Bombers de la Generalitat han atès 20 avisos relacionats amb la pluja (petites inundacions de baixos i inspeccions).

D’aquests avisos, se’n destaquen dues actuacions: una actuació realitzada a les 8’03 a Port de la Selva en què Bombers ha hagut de retirar un contenidor que obstruïa el pas de l’aigua de la riera de Romanyà. I, d’altra banda, a les 9’25 hores, s’ha rebut l’avís d’un tros de mur de 10 metres que ha caigut a sobre de 4 vehicles a un pàrking d’Arbúcies, al carrer Prat del Camp de Fi, s/n. Cal destacar, però, que cap persona no ha resultat afectada.

Segons el Servei Català de Trànsit, únicament hi ha una carretera local tallada, la GI-613 entre Port de la Selva i Cadaqués.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha informat que, al llarg d’avui, es preveuen precipitacions locals que aniran acompanyades de tempesta i es desplaçaran d’oest a est del territori. Per això, el Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT), ha emès un comunicat de prealerta del pla d’emergències per Inundacions a Catalunya (Inuncat), que no implica activació del pla. Així doncs, es recorda que a l’hora de realitzar qualsevol trajecte amb el vehicle cal extremar la precaució i, fer una seguiment de l’evolució meteorològica. Així mateix, recordar el telèfon únic d’emergències, el 112.

11’00 hores

undefined
undefined
undefined
undefined