Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 15.11 hores d’aquest migdia, d’un incident a l’interior d’una nau, que no estava en funcionament, a l’avinguda Bernat Calvó, a Reus.

Segons les darreres informacions, a l’interior de la nau, que antigament es dedicava a la fabricació d’ulleres (empresa Metalber), ha caigut una planxa del sostre sobre uns dipòsits. Dels quatres dipòsits que hi havia n’han quedat afectats dos, d’entre 800 i 1.000 litres de capacitat i que contenien acíds sulfúric i clorhídric. Efectius de la guàrdia urbana que s’han desplaçat fins a la nau afectada han valisat la zona i, com a mesura preventiva, s’ha desallotjat el personal del magatzem de fusta “Taulers Sotoca” i han fet sortir tota la gent de l’interior del supermercat “Plus” que es troba a la zona i que avui no tornarà a obrir les seves portes. Cal destacar que cap persona ha resultat ferida.

A través de l’Agència de Residus s’ha gestionat el desplaçament de personal d’una empresa de recollida de residus per tal de tenir solucionat, al llarg del dia d’avui, l’incident.

Els Bombers han desplaçat un total de 4 dotacions (2 de Tarragona, 1 de Reus i el cap de guàrdia).

18.45 hores