Incendis de vegetació de la tarda

query_builder   29 gener 2005 18:30

event_note Nota de premsa

Incendis de vegetació de la tarda

Incendi de vegetació a Tarragona (Tarragonès)

A les 15’25 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertat d’un incendi de vegetació a la zona dels vivers municipals de la ciutat de Tarragona, a l’alçada del pk. 1.161 de l’autovia de circumval·lació A7. Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 8 vehicles terrestres dels Bombers que, han pogut controlar el foc al voltant de les 17’45 hores.

Com a mesura preventiva, i segons ha confirmat el cos de Mossos d’Esquadra, s’ha desallotjat a dues persones residents a la zona del camí dels Àngels. Cal dir, però que ningú no ha resultat ferit a causa d’aquest incendi.

El foc ha afectat a una superfície de 5 hectàrees de canyes i avellaners. Destacar també que les flames han afectat a un galliner d’un habitatge abandonat.

A hores d’ara, Bombers continuen a la zona remullant el perímetre afectat per l’incendi, per tal d’assegurar-se que no hi hagin possibles revifalles.

Segons el Servei Català de Trànsit, s’ha tallat la circulació del trànsit de l’autovia A7, a l’alçada del quilòmetre 1.160, com a mesura preventiva pel fum originat pel foc. Un cop ha pogut ser controlat l’incendi s’ha restablert la circulació amb normalitat.

Incendi a Bigues i Riells (Vallès Oriental)

A les 17’04 hores Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un altre incendi forestal al terme municipal de Bigues i Riells. Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 9 vehicles terrestres i 2 mitjans aeris.

L’incendi, situat a la vessant nord de la muntanya de Riells d’Alfai sentit Bigues,  ha pogut ser controlat al voltant de les 18’30 hores.

Un dels vehicle dels Bombers del parc de Montmany-Figaró, que es desplaçava al lloc de l’incendi, ha tingut un accident a la carretera de Riells d’Alfai. Cal dir, però, que no s’ha hagut de lamentar cap ferit.

Cerdanyola del Vallès, 29 de gener de 2005

18’24 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined