Incendi forestal a Bassella (Alt Urgell)

query_builder   22 juliol 2005 18:00

event_note Nota de premsa

Incendi forestal a Bassella (Alt Urgell)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 16’54 hores d’avui, Bombers de la Generalitat ha rebut l’avís per apagar un foc forestal que s’ha declarat prop del quilòmetre 134 de la carretera C-14, al seu pas per la població de Bassella, a tocar una de les ribes del pantà d’Oliana.

Fins al lloc de l’incendi, de difícil accés, s’hi han desplaçat un total de 25 dotacions terrestres i 13 mitjans aeris. El foc hauria començat en una zona coneguda com Coll d’Estracs i es dirigeix, empès pel vent que bufa a la zona, vers el nord-est, cap a Montconill. Segons les primeres informacions, les flames han generat diversos focus secundaris.

En aquests moments els Bombers estan treballant per confinar el foc abans no entri a la zona de la Ribera Salada. D’altra banda, i segons les primeres informacions de què disposem, el foc hauria cremat unes 11 hectàrees de vegetació forestal.

Segons ens informa el Servei Català de Trànsit s’ha hagut de tallar la C-14, entre els quilòmetres 136 i el 136’50, en ambdós sentits de la marxa. 

Cerdanyola del Vallès, 22 de juliol de 2005

18’19 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined