Incendi de vegetació a Noves de Segre (l'Alt Urgell)

query_builder   20 març 2005 22:00

event_note Nota de premsa

Incendi de vegetació a Noves de Segre (l'Alt Urgell)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 18’05 hores ha rebut l’avís per treballar en un incendi forestal que s’ha originat prop de les poblacions de Noves de Segre i de Bellpui, ambdues al municipi de Les Valls d’Aguilar (l’Alt Urgell). 

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 19 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, que a hores d’ara encara continuen treballant dos flancs, força estabilitzats: un primer, que es dirigia vers Noves de Segre, i que per aquest motiu s’ha recomanat a alguns dels seus habitants a retirar-se fins a cases situades en punts més alts del poble; i un segon, el que anava cap a Bellpui. En el moment de tancar aquest comunicat no es pot dir, oficialment, que estigui controlat, tot i que ja no hi ha perill per a la població.

Es preveu que les dotacions dels Bombers de la Generalitat que hi treballen, hi romanguin tota la nit, i que al llarg d’aquesta l’incendi pugui passar a la fase de control.

Segons les primeres dades facilitades pel Cos d’Agents Rurals, l’incendi podria haver afectat una superfície d’unes 20 hectàrees de pi.

 

Cerdanyola del Vallès, 20 de març de 2005

22’00 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined