Bombers de la Generalitat continuen treballant en els incendis forestals de les Terres de l’Ebre, resseguint els perímetres i remullant tots els punt latents per tal d’evitar que es puguin produir revifalles amb el vent que bufa a la zona. Recordem que continua activada la fase d’Emergència 1 del Pla Especial per Incendis Forestals a Catalunya (INFOCAT).

En aquesta moments, i entre els 2 focs, hi ha 74 dotacions terrestres (32 a Pobla de Massaluca i 42 a Riba-roja d’Ebre) i 11 mitjans aeris.

Les persones desallotjades, en total 30, han estat acompanyades amb combois de la Guàrdia Civil als càmpings i xalets d’on se les va evacuar per recollir les seves pertinences. No obstant això, al llarg del dia s’espera que ja puguin retornar amb tota normalitat.

Segons el Servei Català de Trànsit, continua tallada la circulació del trànsit de la carretera local TV-7411 entre els quilòmetre 0 i 20 a Riba-roja d’Ebre. Per la seva banda, RENFE ha restablert poc després de les 09’00 hores la circulació de trens en la línia que va a Saragossa.

Cerdanyola del Vallès, 23 d’agost de 2005

13’00 hores