A les 5’17 hores Bombers de la Generalitat ha rebut l’avís d’una fuita de gas exterior al passatge Sant Lluís de Santa Coloma de Gramanet i al lloc s’hi han desplaçat un vehicle dels Bombers i els tècnics del gas natural per a realitzar la reparació d’aquesta fuita. Mentre es trobaven al lloc treballant en aquesta fuita, al voltant de les 6’30 hores, s’ha produït una explosió que ha ensorrat un edifici de 4 plantes i ha afectat a vàries persones.

Segons les primeres informacions, hi ha una persona morta i 11 ferits: 3 persones han resultat afectades de gravetat que han estat evacuades a la Vall d’Hebró, 6 ferits evacuats a l’hospital Municipal de Badalona ferits lleus i 2 més a l’hospital Esperit Sant els quals són també ferits lleus.

A més, està treballant per localitzar a una persona que es troba desapareguda a hores d’ara. Al lloc hi treballen 16 vehicles dels Bombers de la Generalitat.

Segons el cos dels Mossos d’Esquadra i policia local han desallotjat a 150 persones dels edificis dels costat a on s’ha produït l’explosió i han acordonat la zona.

7’30 hores