Bombers de la Generalitat ha informat que a les 20’33 hores han pogut donar per estabilitzat l’incendi forestal que afecta des d’aquesta tarda al municipi de Sallent (Bages).

Recordem que segons les últimes dades, l’incendi hauria cremat unes 10 hectàrees de vegetació de pi pinyer i zona agrícola.

Al lloc continuen treballant 34 vehicles terrestres i 18 mitjans aeris (2 helicòpters de comandament, 6 avions de vigilància i atac, 8 helicòpters bombarders i 2 hidroavions) els qual s’aniran retirant amb l’arribada de l’ocàs. Durant tota la nit estaran remullant tot el perímetre cremat per tal d’assegurar que no hi hagin revifalles i així, poder-lo donar per controlat totalment.

Pel que fa al grup de 27 persones de la casa de colònies “El xaloc” que havia estat desallotjada, continuen al polisportiu de Navarcles, lloc a on se’ls havia adreçat aquesta tarda.

Segons el Servei Català de Trànsit, ha confirmat que la carretera local BV-4512 entre els quilòmetres 2 i 5’5 a Artés, la BV-4511 entre els quilòmetres 0 i 2 i la carretera N-141C entre els quilòmetres 7 i 8 també continua tallada.

 Cerdanyola del Vallès, 15 de juliol de 2005

20’40 hores