Al voltant de les 21’30 hores, Bombers de la Generalitat han pogut donar per estabilitzat l’incendi forestal del Baix Llobregat. Durant tota la nit, però, Bombers continuaran treballant per tal de donar-lo per controlat.

Al lloc continuen treballant-hi els efectius terrestres dels Bombers de la Generalitat amb 69 vehicles, dels quals 48 són bombes rurals pesants. A més, també hi continuen treballant cubes de les 10 ADF de la zona. Amb l’arribada de l’ocàs, els mitjans aeris ja s’han anat retirant.

Segons les últimes informacions, la superfície provisional afectada, a l’espera d’un recompte més acurat per part del Cos d’Agents Rurals, és de 50 hectàrees de vegetació de pi blanc i matoll de bruc, que pertanyen als municipis de Castellví de Rosanes i Martorell.

Cal destacar que 1 bomber que treballava en aquest incendi ha resultat ferit lleu amb un esquinç de turmell i ha estat atès per l’ambulància del Serveis d’Emergència dels Bombers.

Finalment, segons la Guàrdia Civil, a part de les 400 persones desallotjades de la masia Sant Genís, el taller Soler Diesel, la urbanització Castell de Rosanes i la urbanització Can Sunyer del Palau, també s’han desallotjat unes 70 persones de la urbanització Valldaina que es troba a continuació de la de Can Sunyer del Palau. Totes aquestes persones, del municipi de Castellví de Rosanes, podran anar tornant als seus llocs respectius.

Cerdanyola del Vallès, 21 de juliol de 2005

21’45 hores