Estabilitzat l'incendi forestal a Juncosa

query_builder   24 maig 2006 20:20

event_note Nota de premsa

Estabilitzat l'incendi forestal a Juncosa

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 20.15 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi que, des d’aquesta tarda, afecta una zona forestal al terme municipal de Juncosa (les Garrigues), entre Mas d’en Llurba i Mas del Turó.

En les tasques d’extinció participen una vintena de dotacions terrestres que estan recolzades per 5 mitjans aeris (3 avions de vigilància i atac, un helicòpter bombarder i un de comandament). Segons les darreres informacions, el foc afectaria també zona forestal del terme municipal d’Ulldemolins (el Priorat).

Quan a l’incendi que s’ha declarat aquesta tarda al Perelló (Baix Ebre), en les tasques d’extinció hi han treballat un total de 10 dotacions terrestres recolzades per 4 mitjans aeris.

Des de les 19.50 hores els bombers ja han donat l’incendi per controlat, i en aquests moments continuen remullant la zona, afectada pel foc, un total de 6 dotacions terrestres. Segons ha informat el cos d’Agents Rurals, l’incendi ha afectat 1’5 hectàrees de pi blanc i matoll.

20.20 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined