Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat a les 18’35 hores l’incendi que crema a Caldes de Malavella des de les 15’09 hores. En aquests moments encara es troben  treballen 60 efectius terrestres i 15 mitjans aeris ( 2 helicòpters de comandament, 6 bombarders, 2 hidroavions i 5 avions de vigilància i atac).

L’incendi que s’ha originat a l’àrea del Llac del Cigne que es troba situat a la localitat de Caldes de Malavella, ha afectat 100 hectàrees de pi pinyer, alzina i  matoll. Des del nucli d’origen  ha saltat a  l’altra banda de la carretera comarcal GI-673. Seguidament, s’ha anat estenent  i ha anat paral·lel a la N-II, des d’on s’han iniciat diversos focus secundaris. El foc ha evolucionat amb nous nuclis  a la zona nord del camp de Golf Catalunya i a les immediacions de l’AP-7.

Aquí ha estat estabilitzat l’incendi amb línies d’aigua, és a dir, amb mitjans aeris i ADF’s, així com amb petites cremes d’eixamplament, molt puntuals. Les flames han anat propagant-se direcció nord i han topat amb camps de conreu, la qual cosa ha retardat l’avançament del foc.

Cerdanyola del Vallès, 15 de juliol de 2005

18’45 hores