Es manté la fase d'alerta del Pla Infocat

query_builder   11 agost 2006 13:41

event_note Nota de premsa

Es manté la fase d'alerta del Pla Infocat

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que es manté activada la fase d’alerta del pla d’emergències per Incendis Forestals a Catalunya (Infocat).

L’Alerta es manté com a conseqüència dels incendis forestals ja extingits on es fa necessari un control de la zona afectada per evitar una possible reactivació del foc, així com per l’activació del nivell 3 al Parc Natural del Cap de Creus.

D’altra banda, també s’ha activat el nivell 3 del Pla Alfa de la Direcció General del Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge, al Perímetre de Protecció Prioritària que afecta a les muntanyes de Tivissa-Vandellós-Llaveria-Pradell (Ribera d’Ebre).

A conseqüència de la fase d’alerta queda restringit l’accés als massissos forestals del Parc Natural del Cap de Creus (a l’Alt Empordà) i el del Parc Natural de Tivissa (Ribera d’Ebre). Així mateix, queden anul•lades les autoritzacions per fer foc, d’acord amb el decret 64/1995.  Aquestes autoritzacions seran novament vigents en el moment de la desactivació del Pla Alfa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined