Barranquista ferit a Pont de Suert

Els Bombers de la Generalitat han treballat a les 14.03 hores en el rescat d’un barranquista accidentat al barranc d’Erta (Pont de Suert, l’Alta Ribagorça). El jove, David MA., veí de Figueres i de 31 anys, ha caigut d’una alçada de 8 metres mentre practicava barranquisme al salt d’aigua del barranc. Com a conseqüència de la caiguda, ha patit un fort cop al pit que li ha provocat problemes respiratoris.

Membres del Grup de Recolzament d’Activitats Especials (GRAE) dels Bombers han immobilitzat el ferit i l’han muntat a l’helicòpter del servei, que l’ha evacuat a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp.

Dos excursionistes accidentats a la Vall de Boí

Dos joves de nacionalitat txeca han resultat ferits en caure mentre practicaven excursionisme a la Punta Alta, al pic de Beciberri (Vall de Boí, l’Alta Ribagorça). Els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’accident a les 15.47 hores. S’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers i l’helicòpter del servei, que ha evacuat els dos joves a l’Espitau de Vielha. Els Bombers, prèviament, havien fet les primeres cures als accidentats: Erika B., de 19 anys, i Zdenek H., de 26 anys. Tots dos havien sofert rascades i cops diversos en tot el cos.

19’18 hores