Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en els dos incendis forestals de Tarragona

query_builder   11 abril 2005 09:30

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en els dos incendis forestals de Tarragona

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han estat treballant al llarg d’aquesta nit en els dos incendis forestals que es van declarar ahir diumenge prop de les poblacions de Cunit i les Borges del Camp, a les comarques del Baix Penedès i del Baix Camp, respectivament.  

Pel que fa al primer incendi de vegetació, a Cunit, recordem que aquest va començar a les 18’01 hores i va poder ser controlat a les 21’11 hores d’ahir. Al llarg d’aquesta nit i durant les primeres del matí un total de 10 dotacions terrestres han estat remullant bé la zona perquè el foc no revifés. L’extensió afectada, i sempre segons les dades facilitades pel Cos d’Agents Rurals, és d’aproximadament de 30 hectàrees.

D’altra banda, l’incendi de Borges del Camp encara no està controlat, tot i que es preveu que ho estigui al llarg d’aquest matí o a primeres hores d’aquesta tarda. A l’hora de tancar aquest comunicat hi treballen 43 dotacions terrestres reforçades per 5 mitjans aeris. El foc hauria afectat una superfície d’entre 80-90 hectàrees. A hores d’ara s’està treballant per tal d’estabilitzar un flanc que queda actiu.

El Centre d’Emergències de Catalunya continua mantenint activada la fase d’Alerta del Pla Infocat.

Cerdanyola del Vallès, 11 d’abril de 2005

09’30 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined