Es desactiva l'alerta de l'Inuncat

query_builder   15 novembre 2005 14:00

event_note Nota de premsa

Es desactiva l'alerta de l'Inuncat

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 13’30 hores s’ha desactivat la fase d’alerta del pla d’emergències especial per inundacions a Catalunya (Inuncat), ja que segons les últimes informacions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) disminueix el risc de fortes pluges, tot i que encara es poden produir al llarg d’avui precipitacions irregulars i de caràcter aïllat que localment podran anar acompanyades de tempesta en alguna zona del territori català.

Destacar que a primera hora d’aquest matí, arran d’una tempesta localitzada a sobre del Garraf, s’han rebut una quinzena d’avisos per problemes relacionats amb inundacions al municipi de Sitges. En cap d’aquests casos no hi ha hagut problemes greus ni ferits.

Remarquem 2 serveis rellevants d’aquest matí:

A les 9’32 hores del matí, Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de 2 operaris ferits a Guissona (Segarra). Els 2 operaris han patit contusions diverses en caure des d’una bastida que s’ha desplaçat al ensorrar-se parcialment un sostre d’una obra en construcció. Els dos treballadors han estat evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova. Al lloc, al número 2 de l’avinguda de Cervera, hi han treballat 2 vehicles dels bombers.

A les 10’45 hores, a la ciutat de Tarragona (Tarragonès), s’ha produït l’ensorrament d’una part de la muralla (152 m2), a la banda interior que dóna directament al pati de les monges de la plaça del palau arquebisbal. Al lloc, hi han anat 5 dotacions dels Bombers, que han comprovat els danys i confirmat que no hi havia persones afectades.

I, finalment, a les 11’09 hores, s’ha produït un altre ensorrament a Castellbell i el Vilar (Bages). En aquest cas ha quedat afectada parcialment la part interior d’una empresa tèxtil, Torcidos Ibericos, situada al carrer Joaquim Borràs. L’ensorrament en aquesta empresa, que té planta baixa i 2 alçades, s’ha produït a la segona planta, on han cedit 100 m2. En el moment de l’ensorrament hi havia uns 40 treballadors, però cap d’ells no ha resultat ferit.

14’00 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined